Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази задоволството си от днешната победа с

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази задоволството си от днешната победа с
Коментари Харесай

Пиоли: Това е първата стъпка към големите успехи

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази задоволството си от днешната победа с 2:1 над Салернитана. Той също по този начин похвали разписалия се в мача Рафаел Леао, изразявайки вяра, че португалецът ще остане при „ росонерите “. Треньорът не пропусна и за следващ път да отбрани новото попълнение Шарл де Кетеларе.

„ Добър мач, само че има обстановки, които можем да подобрим. Не успяхме да затворим дуела. Беше значимо да победим. Знаехме, че работихме добре. Днес видях деликатен и добър отвесен тим. Това е първата стъпка към огромните цели. Негативните прекарвания те карат да схванеш какво не работи. Контролите не ни задоволиха и ние ги поправихме. Също по този начин се върнаха качествени,  което ни даде нещо в допълнение. Можем да посрещаме всяка среща с разбиране. Има компликации, само че желаеме да спечелим много точки. Допускаме прекалено много голове от центрирания. Това е един от аспектите, в които би трябвало да се подобрим. Днешното позволено попадение можеше да се избегне.

" Състезаваме се със себе си. Сега започнахме с победа. Знаем, че се намираме във значими седмици. Ще играем доста и ще би трябвало да свършим отлична работа. Леао има разбиране и благополучие да бъде тук. Винаги му споделям, че неговият път на израстване с нас към момента не е завършил. Днес той изигра мача несъмнено с вярното отношение. Играейки по този начин, скоро ще се трансформира в първенец. Той работи с тима и за тима. Трябва да продължи по този начин. Нужно е да бъде с нас, тъй като по този начин сме добре и желаеме да израстваме дружно ".

" Де Кетеларе ми хареса през днешния ден, физически е по-добре. Мондиалът му оказа помощ да тренира добре и да си отдъхне душевен. Убеден съм в качествата му. Не желая да дублирам същите неща, само че той е при нас от няколко месеца и мина през много промени. Нека си спомним за Сандро Тонали и какви старания постави. Де Кетеларе израства и скоро ще ни донесе огромно задоволство “, разяснява Пиоли след дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР